4.5.2018
Tarvitset:
6 kananmunaa
120 g pekonia
1/2 ruukkua ruohosipulia
1 dl majoneesia
1 tl sinappia
1/2 tl suolaa
ripaus pippuria
Tee näin:
Keitä munat koviksi noin 8 minuuttia.
Paista pekonit pannulla rapeiksi ja laita lautasen päälle talouspaperia, jonka päälle nostat pekonit jäähtymään.
Pilko ruohosipuli ja sekoita majoneesin sekaan mausteet ja ruohosipulisilppu.
Kun pekonit ovat jäähtyneet pilko myös pekoni pieneksi muruksi ja lisää majoneesin sekaan.
Voit laittaa pekonimajoneesin kylmiöön odottamaan munien täyttöä.
Munat kannattaa täyttää juuri ennen tarjoilua.
Kun tarjoilu hetki lähestyy puolita munat ja ota keltuaiset lusikalla munien sisältä pois ja lisää ne sekoittaen pekonimajoneesiin.
Laita pekonimajoneesia lusikalla munien puolikkaisiin, nosta munat tarjoilulautaselle.
Herkuttele! 🙂
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä