5.4.2015
Pääsiäisenä pitää aina saada mämmiä. Mieheni ei toki ole tätä mieltä,vaan hänen makuhermoja kutkuttaa enemmän
pasha.Monena vuonna olen tehnyt ihan perusohjeiden mukaan, mutta nyt päätin lähteä hieman soveltamaan.Soveltamaan
senkin takia, että emme voi mantelia käyttää ja päätin korvata sen valkosuklaalla. Arvovaltaisen raadin tulos oli että
maku oli parempi kuin perinteisen koska kuulemma ei ollut niin makea.No,makuja on monia ja kukin menee oman makunsa mukaan, mutta näin meillä siis tänä vuonna…..
Tarvitset:
4dl kuohukermaa
5dl maitorahkaa
1tl vaniliinisokeria
1dl appelssiinituoremehua
2dl appelsiinimarmelaadia
100g valkosuklaata
2dl rusinoita
Tee näin:
Vaahdota kerma ja sekoita rahka kerman sekaan.
Sekoita sinne myös mehu ja marmelaadi sekä vaniliinisokeri.
Sulata sulkaa ja sekoita se massan sekaan. Lisää lopuksi rusinat.
Koska en omista hienoa pasha muottia käytän siivilää muottina.
Laitoin siis kahvisuodatinpusseja siivilän pohjalle, kaadoin rahkaseoksen
päälle ja sen jälkeen anna valua sekä tekeytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.
Kumoa tarjoilualustalle ja koristele.
Valmista nautittavaksi!
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Mandariiniviipaleet+viinirypäleet ovat pääsiäispashapallon kekseliäs koriste. Yksinkertainen, mutta näyttävä mandariiniruusuke on kaunis piste herkun päällä. 🙂