30.3.2015
Pikkutyttönä suurinta herkkuani oli mummon tekemät köyhät ritarit. Vesi herahtaa vieläkin kielelle niitä
miettiessä. Tässä vanha herkku helppoon ja nopeaan asuun verhoiltuna,meillä jopa koululaiset tekevät tämän
jo itse iltapäivisin.
Tarvitset:
Pullapitkon siivuja sopivan määrän syöjien mukaan
(oma tekemä tietty parasta, mutta hätätilassa kaupan
valmispitkokin kelpaa)
mansikka tai vadelmahilloa
2 dl Kermaa vaahdoksi vatkattuna
leivänpaahtimen
Tee näin:
Leikkaa pulla siivuiksi tai mikäli pieni lapsi tekee tämän itse leikkaa hänelle siivut
valmiiksi.
Vaahdota kerma ja mausta pienellä määrällä sokeria.Lapselle voit jälleen tehdä tämän
valmiiksi riippuen lapsen iästä.
Ota paahdin esiin ja paahda pullasiivut.
Aseta paahtuneet pullasiivut lautaselle ja levitä päälle hilloa ja kermavaahtoa.
Valmista nautittavaksi!!
Tämä pikaohje ei todellakaan korvaa alkuperäistä, mutta helppona ja nopeana nykyversiona varsin
toimiva juttu!
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1809 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kiitos Kinuskikissa ja Kinuskiemo! 🙂 🙂 minun vaari ei aikanaan edes paahtanut pullaa rapeaksi,vaan levitti tuoreen pullan päälle voin niinehyvineen ja söi.Muistan lapsuudesta että voita oli paljon…. huh huh!