7.11.2014
Kinuskimakuhaasteen innoittamana lähdin kehittämään leivosta.Toki voihan tämän kakkumuotoonkin jättää.Ja itseasiassa nyt kun tämän tein ja
maistoin, niin tuumasin, että olisiko pitänyt kääriä rullalle kuin kääretorttu ja leikata siitä paloja.Kaataa palat sitten kumoon valuttaa päälle
ihanaa kinuskia ja koristella.Täytynee siis jatkaa kehittelyä.Kehitellessä en juuri allergikkoja ajatellut, mutta tehdessä huomasin, että tämän saa muutettua
vähällä vaivalla gluteenittomaksi ja tietenkin vähälaktoosiseksi.
Tarvitset:
4 munan kääretorttupohjan
Täytekiisseli:
2 dl maitoa
1 muna
1 1/2 rkl maissitärkkelystä
2 rkl sokeria
50g margariinia
1 tl vaniilisokeria
Kuumenna maito, muna, maissitärkkelys ja sokeri hyvin sekoittaen ja hauduta reilu 5 minuttia.
Lisää margariini kuumaan kiisseliin.Jäähdytä kiisseli ja lisää vaniliinisokeri.
Leikkaa kääretorttulevy kahtia.Laita toiselle puoliskolle itsetehtyä vadelmahilloa ja kiisseliä.
Nosta toinen kääretorttulevyn puolisko täytetyn päälle.
Kuorrutus ja koristelu:
Tee kinuski Kinuskikissan ohjeen mukaan.Kaada valmis kinuski leivoslevylle.
Kun kuorrutus on jäähtynyt leikkaa levy haluamasi kokoisiksi leivospaloiksi.
Koristele kermavaahdolla, vadelmilla, nonparelleilla, suklaarouheella tms.
Valmista nautittavaksi!
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
Kiitos! Ihan on herkullinen yhdistelmä joo. 🙂