16.9.2018
VINKKI! Kakku on laktoositon ja gluteenittoman saat kakusta tekemällä kakkupohjan gluteenittomista jauhoista ja varmistamalla,että kakun koristekarkit ovat gluteenittomia.
Maidottomaksikin kakun toki saat vaihtamalla jacky makupalan maidottomaan kaurapohjaiseen suklaavanukkaaseen,kostuttamalla kakun joko mehulla tai kauramaidolla, korvaamalla koristekermat vastaavalla maidottomalla tuotteella ja tarkistamalla jälleen koristekarkkien maidottomuuden.
Tarvitset:
3 munan sokerikakkupohjan
kostutukseen vajaa 2dl vaniljamaitoa (laktoositon)
4x 120g Jacky kaakaovanukasta (eila-laktoositon)
4 pientä banaania
4 dl vispikermaa (eila-laktoositon)
pussillinen lempikarkkeja
Tee näin:
Tee ensin kakkupohja 20cm vuokaa apuna käyttäen.
Leikkaa pohja kolmeen osaan.
Pilko banaanit ohuiksi siivuiksi,sekoita kostusta varten vaniljamaito.
Kostuta pohjaosa kakusta ja levitä sen päälle baanisiivuja vieriviereen.
Banaani siivujen päälle levitä 2x Jackyvanukas purkillinen.
Nosta päälle seuraava kerros ja toimi kuten edellä.
Nosta kakun päälle kansi osa ja nosta kakku jääkaappiin vetäytymään.
Seuraavana päivänä vatkaa kerma vaahdoksi ja levitä osa kermasta kakun reunoille paletti lastalla tai leveää veistä apuna käyttäen.
Laita loppu kerma pursotuspussiin missä on tähtitylla ja pursota ruusukkeita kakun reunoille.
Kaada karkit ruusukkeiden sisäpuolelle kakun päälle koristeeksi.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5616 tähteä
Maailman paras mutakakku
2815 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kiitos Irzu!