12.8.2018
Tarvitset taikinaan:
200 g sunnuntai maidotonta margariinia
2 dl sokeria
2 huoneenlämpöistä munaa
2 tl leivinjauhetta
1 tl kanelia
2 tl vaniljasokeria
5 dl vehnäjauhoja
Koristeluun:
1/2 levy Brunbergin tummaa suklaata
Kanelia ja sokeria
Tee näin:
Yhdistä kuivat aineet ensin kippoon.
Vaahdota huoneen lämpöinen margariini ja sokeri sähkövatkaimella vaaleaksi vaahdoksi.
Lisää munat ja jatka vaahdottamista.
Lopuksi lisää jauhoseos muutamassa erässä ja vatkaa sekaisin.
Jos taikina on kovin vetelää laita se hetkeksi jääkaappiin mutta vain hetkeksi.
Laita taikina pursotuspussiin ja käytä tähtityllaa.
Pursota pellille taikinaa sydämen muotoisiksi pipareiksi.
Sekoita sokeri ja kaneli keskenään ja ripottele kanelisokeria pipareiden päälle.
Paista uunissa 200 asteessa noin 10 minuttia uunista riippuen.
Anna pipareiden jäähtyä.
Sulata suklaa ja laita pieneen pursotuspussiin kirjoitus tylla.
Jos tyllaa ei löydy koti kaapista pieni reikä pussin kulmassa ajaa saman asian.
Pursota kanelisydämien päälle suklaalla sydämen muotoja.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1809 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kiitos Mari-Johanna!
Nämä todella maistuivat taivaallisilta ja ovat tosi kauniita. Pakastusvinkki oli myös hyvä idea, koska 100 piparia on tosi paljon heheh…
Terveisin se toinen niistä 50-vuotiaista