15.11.2014
Tässä kaikille teille, jotka rakastatte suklaata.Helpot ja nopeat tehdä ja aineet melkeinpä löytyvät
kaapista aina.Jos rouhit suklaan tosi pieneksi, saat keksistä tasaisemman, mutta jättämällä suklaan
isoksi rouheeksi, tulee syödessä mukavia sattumia suuhun.Hyvä vinkki vaikka näin joulun lähestyessä
opeille ja tarhatädeille lahjaksi!
Aineet:
200g voita/ leivontamargariinia
1dl sokeria
1dl fariinisokeria
2 munaa
2tl leivinjauhetta
2tl vaniliinisokeria
3 1/2dl vehnäjauhoja
n. 200g suklaata (joko ihan tummaa talous suklaata tai
puolet tummaa ja puolet valkosuklaata)
Tee näin:
– Vatkaa voi ja sokeri kunnolla
– Lisää munat ja vatkaa huolella
– Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen
– Lisää lopuksi rouhittu suklaa
– Nostele taikinasta pieniä nokareita leivinpaperin päälle pellille.
Muista jättää pieni leviämisvara kekseille.
– Paista 200 asteisessa uunissa noin 12-15 minuttia uunista riippuen
Anna pipareiden levähtää hetki uunipellillä paistamisen jälkeen.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5594 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1802 tähteä
Britakakku
1521 tähteä