18.10.2014
Rahka-voitaikina:
125g rahkaa
125g margariinia
125g vehnäjauhoja
1/4 tl suolaa
Voit halutessasi toki ostaa kaupan pakaste altaasta valmis taikinan.Se nopeuttaa piirakan tekoa ja maistuu ihan hyvältä sekin.
Täyte:
1 pkt hunajamarinoituja broilerin filesuikaleita
1 prk ananaspaloja
1 banaani
2 dl ranskankermaa
1 1/2 tl currya
2 tl sitruunanmehua
1/2 tl suolaa
1 1/2dl ananasmehua
vajaa 1dl persiljaa
1.Sekoita taikinan ainekset keskenään ja laita hetkeksi jääkaappiin jähmettymään.
2.Levitä taikina piirakkavuokaan ja paista pohjaa 10 min. 200 asteessa.
3.Ruskista kanapalat pannulla.
4.Hienonna banaani haarukalla, lisää banaanin sekaan ranskankerma, curry, sitruunamehu, suola, persilja ja ananasmehu.
5.Levitä broilerpalat sekä ananaspalat esipaistetun piirakkapohjan päälle ja kaada päälle banaani-ranskankermaseos.
6. Paista vielä 200 asteisessa uunissa puolisen tuntia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
TuulaO: Kiitos Tuula! Olipa kiva huomata, että löysit teille herkun leipomostani.
Tätä meillä tehtiin joskus tosi paljonkin, tykätään ihan valtavasti, nyt ollut ”unohduksissa” jonkun aikaa. Taidankin ensin viikolla lomalla tehdä tätä taas pitkästä aikaa.
Aina ei tosiaan ulkonäkö välttämättä ole se kaunein, mutta jos maku on priimaa niin sehän on pääasia tällaisessa piirakassa.