4.4.2015
”Sävelsin” kaappiin tekeytymään appelsiinipashan,josta yli jäi appelsiinimarmelaadia ja-mehua. Mehu meillä menee mutta appelsiini marmelaadi
jää käyttämättä joten sille piti keksiä jokin kohde. No,siispä kakkua tekemään.Hyvä tuoksu levisi kotiin mutta nyt kakkua palan maistaneena,
appelsiinin maku on melko mieto eli ehkä sitä appelsiinia saisi olla jopa enemmän mitä ohje sanoo. Tällä kertaa näin,ja veikkaan kyllä,ettei tuo kakku syömättä jää.Appelsiinipashasta kuulette sitten myöhemmin lisää!
Tarvitset:
200g rasvaa
2dl sokeria
3 munaa
2tl vaniliinisokeria
2tl leivinjauhetta
3dl vehnäjauhoja
1dl appelsiinimarmelaadia
1dl appelsiinituoremehua
Tee näin:
Vaahdota huoneenlämpöinen rasva ja sokeri keskenään.
Lisää munat yksitellen kunnolla vatkaten.
Mittaa kuivat aineet erikseen kulhoon ja mittaa myös mehu ja marmelaadi valmiiksi.
Lisää taikinaan jauhot vuorotellen mehun kanssa ja lopuksi marmelaadi.
Voitele ja korppujauhota vuoka ja paista kakkua 50-60min.
Hyvää pääsiäistä kaikille!!
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kiitos Kinuskiemo! 🙂 joo täytyy jatkaa tämän kakun jalostamista. Niin siinä on aina se vaara, sitruuna ja appelsiini…..appelsiini ja sitruuna vai miten se nyt olikaan!? 🙂