13.10.2016
130g tummaa suklaata
1,5 dl kuohukermaa
0,5 dl sokeria
0,5 dl siirappia
100g maitosuklaata
30g valkosuklaata
Sulata tumma suklaa. Levitä teelusikan avulla makeisvuokien pohjalle ja reunoille. Laita jääkaappiin jähmettymään.
Sekoita kattilassa kuohukerma, sokeri ja siirappi. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 10-15 minuuttia. Älä keitä liian kauan, sillä kinuski sakenee jäähtyessään. Jäähdytä huoneenlämpöiseksi. Ota jääkaapista makeisvuoat, joissa tumma suklaa on ja täytä ne noin puolilleen kinuskilla. Laita hetkeksi jääkaappiin.
Sulata maitosuklaa ja valkosuklaa. Levitä maitosuklaata kinuskin päälle. Valuta pinnalle muutama raita valkosuklaata ja vedä hammastikulla raitojen poikki niin, että syntyy marmorikuvio. Säilytä konvehdit jääkaapissa.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5632 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä