12.4.2016
Pohja:
200g digestive-keksejä
200g kaurakeksejä
75g voita
Täyte:
1prk maitorahkaa
1prk vaniljarahkaa
1prk maustamatonta tuorejuustoa
100g (tai oman maun mukaan) valkosuklaata
1dl vispikermaa
1 1/2dl sokeria
3 kananmunaa
1/2dl maissitärkkelysjauhoja
2tl vaniljasokeria
2rkl sitruunanmehua
Pinta:
Bonne-mangososetta oman maun mukaan, itse käytin aika runsaasti
Helppo ohje, keksit pohjalle ja täytteet vaan kaikki sekaisin ja vuokaan (24cm). Mangosose päälle ennen uuniin laittoa ja kivat kuviot pintaan. Paista 175c ja 50min.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5632 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kiitos kommentista, täydensin ohjetta. Siitähän puuttui se valkosuklaakin 🙂