13.5.2016
Pohja:
Myllynparas suklaataikina
Täyte:
n.30g mangomarmeladia (tai muuta marmeladia sen verran että pohja peittyy)
250g tummaa suklaata
4 keltuaista
1 muna
1 dl sokeria
1/2 dl maizena
400 g kookosmaito (tai muuta maitoa)
25g voita
1rkl hunajaa (paksua, ei juoksevaa)
Pinnalle:
Paahdettua valkosuklaata n. 50g (175 astetta n. 8min)
Paista pohja ohjeen mukaan kypsäksi. Jäähdytä ja tee sillä aikaa täyte. Sekoita kananmuna ja keltuaiset kattilassa maizenan kanssa. Lisää sokeri ja maito. Anna kiehahtaa mutta älä keitä. Ota kattila pois hellalta ja lisää suklaa ja voi ja sekoita tasaiseksi. Levitä marmeladia pohjan päälle. Lisää suklaatäyte marmeladin päälle ja lisää paahdettu suklaa. Laita jääkaappiin jähmettymään yön yli (4h vähintään). Herkuttele!
Varoituksen sana, erittäin suklaista!!!
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5560 tähteä
Maailman paras mutakakku
2766 tähteä
Mokkapalat
2517 tähteä
Brookies
1777 tähteä
Britakakku
1467 tähteä
Korjasin ohjetta tuon marmeladin ja hunajan osalta, itse en mittaillut tarkkaan tehdessä, mutta uudet mitat on varmasti lähempänä totuutta.