4.4.2017
Tarvikkeet
2 dl kermaa
250 g mascarponea
200g appelsiinituorejuustoa
1 rkl vaniljasokeria
(Tilkka maitoa)
Savoiardi-keksejä (22 kpl)
Sitruunalimsaa, lime- tai appelsiinimehua
Kaakao(juoma)jauhetta
Vatkaa kerma vaahdoksi, löysempikin vaahto käy. Sekoita joukkoon mascarpone, tuorejuusto ja vaniljasokeri. Tarvittaessa voit notkistaa täytettä esimerkiksi tilkalla maitoa.
Kaada sitruunalimsaa syvälle lautaselle tai kulhoon. Mausta halutessasi lime- tai appelsiinimehulla. Kasta keksit juomassa molemmin puolin ja asettele puolet kekseistä vierekkäin vuoan pohjalle. Oma vuokani oli n. 20×30 cm ja tähän tuli kaksi kerrosta yhteensä. Levitä puolet täytteestä päälle. Kasta loput kekseistä ja asettele toinen kerros. Levitä loput täytteestä päälle. Kuvioi pinta halutessasi lusikalla tai haarukalla.
Laita tekeytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai yön yli. Tupsuttele pintaan kaakao(juoma)jauhetta ennen tarjoilua.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
Tälle ”misulle” on tilausta ja käyttöä mennen tullen. Kiitos helposta, nopeasta ja varmasti herkullisesta reseptistä. 🙂