8.10.2015
Pohja:
4 dl vehnäjauhoja
1 dl juustoraastetta
150 g voita tai margariinia
0,5 dl vettä
Täyte:
300 g broilerin fileesuikaleita
(suolaa ja pippuria)
1 prk Koskenlaskija Cheddar Ruokaa
2 dl ruokakermaa
1 muna
ripaus mustapippuria
nippu rucolaa
Sekoita vehnäjauhot ja juustoraaste. Lisää kuutioitu rasva ja nypi muruiseksi. Lisää vesi ja sekoita nopeasti kiinteäksi taikinaksi. Voitele piirakkavuoka (itselläni oli 27 cm) ja painele taikina vuoan pohjalle ja reunoille. Pistele pohjaan reikiä haarukalla ja painele leivinpaperi pohjan päälle. Esipaista pohjaa 200 asteessa 15 minuuttia.
Paista broilerisuikaleet pannussa. Jos käytät maustamattomia suikaleita, mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita Cheddar, ruokakerma ja muna keskenään. Mausta ripauksella mustapippuria. Laita puolet rucolasta esipaistetun pohjan päälle, sitten broilerit ja päälle täyteseos. Paista piirakkaa 175 asteessa noin 35 minuuttia, kunnes piirakka on kypsä. Anna jäähtyä ja koristele rucolalla.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1519 tähteä