26.3.2016
100g voita
0,5dl sokeria
0,5dl intiaanisokeria
2 munaa
1,5dl spelttijauhoja
0,5dl vehnäjauhoja
1dl kaurahiutaleita
1tl leivinjauhetta
1tl vaniljasokeria
TÄYTE:
1tlk säilykepersikoita
250g maitorahkaa
(laitoin lisäksi muutaman lusikallisen kermaviiliä)
1 muna
0,5dl tomusokeria
1tl vaniljasokeria
1,5rkl sitruunamehua
0,25dl persikoiden lientä
kookoshiutaleita tai mantelilastuja
Vaahdota pehmeä voi ja sokerit, lisää kananmunat yksitellen samalla sekoittaen. Sekoita joukkoon kuivat aineet ja levitä tasaisesti voideltuun vuokaan (halkaisijaltaan 28cm).
Pilko persikat kuutioiksi ja aseta pohjan päälle vuokaan. Halutessasi voit säästää osan persikoista täytteen päälle laitettavaksi.
Sekoita täytteen ainekset keskenään ja kaada vuokaan persikoiden päälle. Ripottele pinnalle mantelilastuja tai paiston jälkeen kookoshiutaleita kuten itse laitoin.
Paista 180 asteessa n. 40 minuuttia tai kunnes täyte on hyytynyt. Jäähdytä, piirakka on parasta jääkaappikylmänä.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kiitos paljon kommentista mari-johanna!:) kyllä,olin jo ihan unohtanut liittymiseni vaikka viikottain tuleekin täällä käytyä, nyt päätin sitten aktivoitua! Tarkoitus olisi siis jatkaa säännöllisen epäsäännöllisesti ”päivittelyä” 🙂