21.7.2016
Ainekset:
80g tummaa suklaata
175g margariinia
2dl sokeria
2 kananmunaa
2½dl vehnäjauhoa
1tl leivinjahetta
2tl vaniliinisokeria
2rkl kaakaojauhetta
1dl kermaa
Rouhi suklaa. Yhdistä kuivat aineet keskenään. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa munat yksitellen joukkoon yksitellen. Lisää kuivat aineet muutamassa erässä vuorotellen kerman kanssa. Sekoita joukkoon lopuksi suklaarouhe.
Kaada taikina hyvin voideltuun vuokaan (tilavuus 1 ½l). Paista 175 asteessa 40-50 min.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5616 tähteä
Maailman paras mutakakku
2815 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä