15.3.2015
Pohja:
4 munaa
1 1/2 dl sokeria
1 dl ruisjauhoja
1/2 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
Täyte:
2 dl kermaa
1 dl rahkaa
3 dl (200g) puolukoita
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
Vaahdota munat ja sokeri. Yhdistä kuivat aineet ja sekoita muna-sokeri vaahtoon varoen.
Paista 225C n.5-6min. Kumoa sokeiroidun leivinpaperin päälle. Tämä kääretorttu ei halkeile rullatessa vaikka antaa jäähtyä. Tee täyte. Vaahdota kerma. Lisää rahka ja sokerit. Sekoita tasaiseksi. Levitä täyte pohjan päälle. Lisää puolukat. (Itse olen tehnyt tätä myös mustikalla, mansikalla ja vadelmalla, jokus lisään myös viipaloitua banaania joukkoon.) Ja eikun rullaamaan. Tämä on parempaa seuraavana päivänä. Kannattaa muistaa suojata hyvin ettei pääse kuivumaan jääkaapissa.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä