Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 
undefinedKinuskileipomo makkara

Syksyinen kääretorttu

15.3.2015

Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
false

Pohja:
4 munaa
1 1/2 dl sokeria
1 dl ruisjauhoja
1/2 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta

Täyte:
2 dl kermaa
1 dl rahkaa
3 dl (200g) puolukoita
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria

Vaahdota munat ja sokeri. Yhdistä kuivat aineet ja sekoita muna-sokeri vaahtoon varoen.
Paista 225C n.5-6min. Kumoa sokeiroidun leivinpaperin päälle. Tämä kääretorttu ei halkeile rullatessa vaikka antaa jäähtyä. Tee täyte. Vaahdota kerma. Lisää rahka ja sokerit. Sekoita tasaiseksi. Levitä täyte pohjan päälle. Lisää puolukat. (Itse olen tehnyt tätä myös mustikalla, mansikalla ja vadelmalla, jokus lisään myös viipaloitua banaania joukkoon.) Ja eikun rullaamaan. Tämä on parempaa seuraavana päivänä. Kannattaa muistaa suojata hyvin ettei pääse kuivumaan jääkaapissa.

Ainesosat

Puolukka/karpalo

Kategoriat

Kääretortut

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Leipomon muita reseptejä

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/__400x400.makkaraOmenapiirakka
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/__400x400.makkaraSyksyinen kääretorttu
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/19530_Brookie_400x400.jpgmakkaraBrookie
1
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/__400x400.makkaraNakkipiilot
4

Kommentit (0)

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa