19.1.2014
Pohja:
-100g voita/margariinia
-vajaa desi fariinisokeria
-muna
-2dl jauhoja
Vaahdota ensin pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon nopeasti sekoittaen muna, ja sitten jauhot.
Kaada irtopohjavuokaan, esipaista 200c n.6 min.
Täyte:
-1prk maitorahkaa
-1dl vaniljajogurttia/turkkilaista jogurttia
-2 munaa
-1-2dl sokeria (oman maun mukaan)
-2tl vaniljasokeria
-200g mustikoita (itse käytin jäisiä)
-1rkl perunajauhoja
Sekoita täytteen aineet keskenään, ja kaada vuokaan esipaistetun pohjan päälle. Paista 175c n. 50-60min, riippuen uunin tehosta. Anna jäähtyä vuoassaan rauhassa, irroita reunat, nauti !
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä