6.4.2014
Kääretorttupohja:
4 kananmunaa
1 1/2 dl sokeria
1 dl perunajauhoja (itse korvasin maissitärkkelyksellä, kun ei perunajauhoja ollut, torttu maistui silti hyvältä.)
1 rkl vehnäjauhoja
2 rkl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
Täyte:
2 dl kuohukermaa
1 rkl sokeria
(Hyppysellinen vaniljasokeria)
1-2 banaania
1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
3. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne siivilän läpi muna-sokerivaahtoon. Sekoita varovasti tasaiseksi taikinaksi.
4. Levitä taikina leivinpaperilla peitetylle uunipellille.
5. Paista n. 5 min. uunin keskitasossa.
6. Kumoa torttupohja sokeroidun leivinpaperin päälle. Poista leivinpaperi ja anna jäähtyä.
7. Vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta se.
8. Levitä kermavaahto jäähtyneelle torttulevylle. Leikkaa banaanit veitsellä suoraan kermavaahdon päälle ja kääri torttu rullalle.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1802 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
Kyllä kuulostaa hyvältä!!