23.10.2014
pohja:
♦ 180 g digestivkeksejä
♦ 75 g voita
täyte:
♦ 300 g tummaa suklaata
♦ 200 g (mascarpone)tuoreejuustoa
♦ 2 dl kuohukermaa
♦ 125 g vaniljavanukasta
♦ 3-4 rkl Vana Tallinna likööriä
* Vuoraa irtopohjavuoan (halkaisija 24 cm) pohja leivinpaperilla. Sulata voi. Hienonna keksit tehosekoittimella. Sekoita voisulan joukkoon keksimurska. Painele seos vuoan pohjalle. Laita vuoka jääkaappiin siks aikaa kun valmistat täytettä.
* Sulata suklaa. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi. Yhdistä kerma, tuorejuusto, vaniljavanukas ja likööri keskenään. Sekoita lopuksi joukkoon sulatettu suklaa ja sekoita täyte tasaiseksi. Kaada täyte
vuokaan. Anna hyytyä jääkaapissa 3-4 tuntia tai yön yli.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kiitos harhaluoti! Vana Tallinn on likööri, jossa Vana Tallinnan perinteinen romminen ja sitrushedelmäinen maku( 45%) 🙂