
22.10.2019
• 150 g huoneenlämpöista voita
• 2 dl sokeria
• 25 g hasselpähkinöitä
• 50 g rusinoita
• 150 g vehnäjauhoja
• 120 g kananmunanvalkuaista
Rouhi pähkinät ja hienonna rusinat karkeaksi veitsellä. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi, lisää pähkinarohe, rusinat ja jauho. Sekoita seos hyvin. Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää seokseen kahdessä erässä varovasti sekoittaen.
Voitele uunipeltti voilla ja nosta taikinasta teelusikalla nokareita pellille tai pursota noin 3 cm kokoisia nokareita. Jätä nokareiden väliin reilusti leviämisvaraa (n. 20 kpl pellille) Paista 175°C uunin keskitasossa n.9 minuuttia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5704 tähteä
Maailman paras mutakakku
2847 tähteä
Mokkapalat
2592 tähteä
Brookies
1876 tähteä
Britakakku
1539 tähteä
Kinuskiemo, kiitos komentista.
On ne kyllä suussa sulavia varmasti 🙂