31.8.2016
• 200 g kuohukermaa
• 8-10 tl sokeria (riippuu miten makeat marjat)
• 200 g kermaviiliä (smetanaa 20%)
• 2 rkl talkkunajauhetta
• 2 liivatelehteä
• marjoja oman maun mukaan
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa kuohukerma sokerin kanssa kuohkeaksi.
Sekoita keskenään kermaviili ja talkkunajauhe. Lisää kermavaahto ja sekoita tasaiseksi. Purista ylimääräinen vesi pois liivatelehdistä ja liuota ne kuumaan vesitilkkaan. Lisää liivatteet ohuena nauhana seokseen. Jaa talkkunakreemi ja marjat kerroksittain jälkiruokakulhoihin tai juomalaseihin. Anna maustua jääkaapissa tarjoiluhetkeen.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5686 tähteä
Maailman paras mutakakku
2837 tähteä
Mokkapalat
2576 tähteä
Brookies
1861 tähteä
Britakakku
1539 tähteä