Kinuskileipomo Sokeripulla

Kategoria: Juusto- ja hyydykekakut Nähty 262 kertaa
 
23.06.2018
 
2 kommenttia

Suklainen rahkapatukkakakku


Rahkapatukoita löytyy varmasti Prismoista. Tämän kakun tein digestivkekseistä koska Dominoja ei löytynyut kaapista eikä viitsinyt lähtee kauppaan. Mutta hyvä tuli kuitenkin.

pohja:
• 200 g suklaatäytteisiä keksejä (Domino)
• 50 g voita

täyte:
• 7 kpl Saare kermaisia rahkapatukoita toffee
• 120g maitosuklaata
• 200g maustamatonta tuorejuustoa
• 2dl kuohukermaa
• (3 rkl sokeria)

koristeluun:
• marjoja
• raastettu suklaata

Vuoraa irtopohjavuoka (halkaisija 24 cm) leivinpaperilla niin, että vuoraat erikseen pohjan ja seinät. Murskaa keksit hienoksi muruksi. Sulata voi ja kaada se keksimurun joukkoon. Sekoita ja anna voin imeytyä hetki. Kaada keksiseos vuokaan ja tasoita lusikalla painelemalla. Halkaise rahkapatukat pituussuunnassa ja lado ne kekspohjalle.

Sulata suklaa ja sekoita tuorejuuston joukkoon. (Mausta sokereilla jos tuntuu että tarvit makeampaa makua) Nostele suklaa- tuorejuustotäyte vaahdotettu kerma joukkoon. Sekoita tasaiseksi. Kaada täyte vuokaan rahkapatukoiten pääle ja tasoita. Laita kakku muutamaksi tunniksi jääkaappiin tekeytymään.  Tai yön yli. Koristele enne tarjoilua marjoilla ja suklaraastella.