16.11.2016
• 150 g perunamuusia
• 150 g voita
• 150 g vehnäjauhoja
• 100 g juustoraastetta *
• 0,5 tl yrtisuolaa
• 0,5 tl valkosipulisuolaa
Nypi sekaisin kylmä preunamuusi, kylmä voi , vehnäjauho ja mausteet. Taikinaan saa jäädä pieniä voipaloja. Kääri taikina kelmuun ja laita 30 minuttiksi jääkaappiin. Kauli taikina jauhotetulla pöydällä n. 0,5 cm levyksi. Ripottele pääälle juustoraaste ja leikkaa tikinasta sopivat puikot. Paista 225 asteessa 12-15 minuuttia. Tai kunnes juusto on kullan ruskea.
* Juuston voi korvata seesamin- tai unikonsiemenillä. Silloin voitele puikkoja kannamunalla ja levitä päälle siemenet.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
Minä en jaksanut odottaa sitä päivä milloin keitetään perunamuusia 🙂 Muusasin muutama keitettyä perunaa. Lisäsin vaan voita ja hieman maitao ja suolaa.