15.6.2015
♦ 300 g raparperipaloja
♦ 1 rkl vettä
♦ 75 g sokeria
♦ 1 tl kanelia
♦ 100 g keksejä oman maun mukaan
♦ 300 g Kreikkalasta jogurttia
Laita raparperipalat kattilaan. Lisä sokeri ja vesi. Anna poreilla matalalla lämmöllä kunnes raparperi on pehmeä. Lisä kaneli ja jätä jäähtyämään. Pilko keksit ja sekoita kreikkalaiseen jogurttiin. Lisä raparperit ja sekoita varovasti. Annostele massa 4x 1,5 ml purkkeihin ja laita jääkaappiin tekeytymään ainakin 3 tunniksi tai yön yli.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5656 tähteä
Maailman paras mutakakku
2821 tähteä
Mokkapalat
2557 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä