15.6.2015
♦ 300 g raparperipaloja
♦ 1 rkl vettä
♦ 75 g sokeria
♦ 1 tl kanelia
♦ 100 g keksejä oman maun mukaan
♦ 300 g Kreikkalasta jogurttia
Laita raparperipalat kattilaan. Lisä sokeri ja vesi. Anna poreilla matalalla lämmöllä kunnes raparperi on pehmeä. Lisä kaneli ja jätä jäähtyämään. Pilko keksit ja sekoita kreikkalaiseen jogurttiin. Lisä raparperit ja sekoita varovasti. Annostele massa 4x 1,5 ml purkkeihin ja laita jääkaappiin tekeytymään ainakin 3 tunniksi tai yön yli.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5616 tähteä
Maailman paras mutakakku
2815 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä