11.5.2016
1 pkt (500 g) torttutaikinanlevyjä tai voitaikinalevyjä
täyte:
250 g raparperia
150 g marsipaania
2 tl tomusokeria
2 tl kanelia
päälle
1 kpl kananmuna
n.1 dl mantelilastuja
Levitä taikinalevyt leivinpaperille uunipellille ja anna niiden sulaa n. 15 minuuttia. Leikkaa levyt neliöiksi ja kauli n. 12 x 12 cm neliöiksi. Paloittele raparperit ja marsipaani. Sekoita keskenään. Sekoita sokeri ja kaneli keskenään. Jaa täyte tortun keskelle (n. 2 rkl).
Ripottele päälle kaneli-sokeria. Nosta taikinakulmat ja nipistele ne keskelle alas painaen suppuun ( kulmat voi kiinnittää hammastikulla) Voitele nyytit vatkatulla munalla. Ripottele päälle mantelilastuja.
Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n. 25 minuuttia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1809 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kiitos! Toivotavasti maistuu 🙂