24.12.2015
pohja:
* 100 g vaniljavohveleita
* 75 g sokeroitua maitotiivistettä
* 0,5 dl kookoshiutaleita
* 80 g manteleita
täyte:
* 500 g maustamatonta tuorejuustoa
* 200 ml kookoskermaa
* 150 g sokeroitua maitotiivistettä
* 200 g valkoista suklaata
* 1 dl kookoshiutaleita
* 2 tl sitruunamehua
koristeeksi:
* 2 dl kermavaahtoa
* 1 tl vaniljasokeria
* 9 kpl raffaellopalloja
Paahda manteleita 175-asteisessa uunissa n. 10 minuuttia. Jäähdytä.
Murenna vohvelit muruiksi. Lisää kookoshiutaleet ja maitotiiviste. Nypi taikinaksi. Laita leivinpaperi irtovuoan (n. Ø 24cm) pohjalle ja painele taikina pohjalle tasaisesti.
Pilko paahdetut mantelit ja levitä pohjalle.
Sekoita huoneenlämpöinen tuorejuusto, kookoskerma ja maitotiiviste keskenään. Sulata suklaa ja lisää tuorejuustoseokseen. Lisää kookoshiutaleet ja sitruunanmehu. Sekoita tasaiseksi. Kaada täyte pohjan päälle ja tasoita pinta. Laita vuoka jääkaappiin hyytymään vähintään 3 tunniksi mielellään yön yli.
Vatkaa kerma vaniljasokerin kanssa kovaksi vaahdoksi ja koristele sillä kakku . Laita kakun päälle koristeeksi raffaellopallot.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1521 tähteä