24.12.2019
• 400 g piparkakkuja
• 200 ml kuohukermaa
• 400 g maustamatonta tuoreejuustoa
• 300 g vaniljarahkaa
• 100 g sokeria
• 200 g (pakaste)puolukoita
Murskaa piparkakut monitoimikoneessa.
Vaahdota kerma. Vatkaa tuoreejuusto, vaniljarahka ja sokeri keskenään kuohkeaksi. Lisä kermavaahto ja sekoita tasaiseksi kreemiksi. Jaa keksimuru sekä täyte viiteen osaan.
Leikkaa sopiva pala leivinpaperia irtopohjavuoan (halk. 18 cm) pohjalle. Vuora leivinpaperilla myös vuoan reunat. Levitä 1 osa keksimuruja pohjalle ja tasoita. Levitä päälle 1 osa täytettä ja tasoita varovasti. Levitä täytteelle puolukoita. Sitten toinen osa keksimuruja, täytettä ja puolukoita jne.
Laita jääkaappiin vetäytymään yön yli. Koristele piparimurulla ja puolukoilla.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
Kinuskiemo, kiitos kommentista 🙂