24.12.2019
• 400 g piparkakkuja
• 200 ml kuohukermaa
• 400 g maustamatonta tuoreejuustoa
• 300 g vaniljarahkaa
• 100 g sokeria
• 200 g (pakaste)puolukoita
Murskaa piparkakut monitoimikoneessa.
Vaahdota kerma. Vatkaa tuoreejuusto, vaniljarahka ja sokeri keskenään kuohkeaksi. Lisä kermavaahto ja sekoita tasaiseksi kreemiksi. Jaa keksimuru sekä täyte viiteen osaan.
Leikkaa sopiva pala leivinpaperia irtopohjavuoan (halk. 18 cm) pohjalle. Vuora leivinpaperilla myös vuoan reunat. Levitä 1 osa keksimuruja pohjalle ja tasoita. Levitä päälle 1 osa täytettä ja tasoita varovasti. Levitä täytteelle puolukoita. Sitten toinen osa keksimuruja, täytettä ja puolukoita jne.
Laita jääkaappiin vetäytymään yön yli. Koristele piparimurulla ja puolukoilla.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5663 tähteä
Maailman paras mutakakku
2829 tähteä
Mokkapalat
2571 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Kinuskiemo, kiitos kommentista 🙂