Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 
Kinuskileipomo Sokeripulla

Parsakaalipihvit

20.4.2016

Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2171_IMG_3456_600x600.jpg

♦ n. 500 g parsakaalin kukinto
♦ 1 porkkana raastettuna
♦ 150 g juustoraastetta
♦ 1 dl korppujauhoja
♦ 1 iso tai 2 pientä kananmunaa
♦ n. 1dl kevätsipulia tai 0,5 dl kuivattua ruohosipulia
♦ suolaa, mustapippuria

Keitä paloiteltua parsakaalin kukintoa suolalla maustetussa vedessä noin 5 minuuttia. Valuta hyvin ja jäähdytä. Hienonna veitsellä. Raasta porkkana. Sekoita kaikki ainekset yhteen ja mausta suolalla sekä pippurilla. Laita massa n. 20 minuutiksi jääkaappiin. Muotoile kosteilla käsillä 16 pihviä.
IMG_4262
Paista uunissa 200 asteessa n. 20 minuuttia. Tarjoa esim.valkosipulismetanan kerä.
IMG_3461

Erityisruokavaliot

LiivatteetonPähkinätön

Kategoriat

Pizzat, voileivät, iltapalat

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Leipomon muita reseptejä

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2171_juustune_400x400.jpgSokeripullaJuustoinen piirakka
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2171_Prantsuse_400x400.jpgSokeripullaRanskalainen omenakakku
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2171_lusikkaletut_400x400.jpgSokeripullaMuhkeat kevätsipulipannarit
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2171_banaani-mooni-1_400x400.jpgSokeripullaBanaani-unikonsiemenkakku
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2171_aronia-1_400x400.jpgSokeripullaMarja-aronia juustokakku
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2171_kesäk-1_400x400.jpgSokeripullaJuustoinen kesäkurpitsakranssi

Kommentit (2)

Lissy
Kinuskileipomo Lissy
25.4.2016 16:39

Kiitos! Ja toivotavasti maistuu 🙂

Kinuskiemo
25.4.2016 12:07

Parsaa ja porkkanaa tulee syötyä raakana vihannesmössönä päivittäin. Pitääpä tarttua sinun maukkaan kuuloiseen pihvireseptiisi, lisätä ohjeen muut ainekset ja kypsentää uunissa. Kypsennettyinä ovat kuulemma sitä paitsi raakoja terveellisempiä. Kiitos reseptistä! 🙂

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa