
20.4.2016
♦ n. 500 g parsakaalin kukinto
♦ 1 porkkana raastettuna
♦ 150 g juustoraastetta
♦ 1 dl korppujauhoja
♦ 1 iso tai 2 pientä kananmunaa
♦ n. 1dl kevätsipulia tai 0,5 dl kuivattua ruohosipulia
♦ suolaa, mustapippuria
Keitä paloiteltua parsakaalin kukintoa suolalla maustetussa vedessä noin 5 minuuttia. Valuta hyvin ja jäähdytä. Hienonna veitsellä. Raasta porkkana. Sekoita kaikki ainekset yhteen ja mausta suolalla sekä pippurilla. Laita massa n. 20 minuutiksi jääkaappiin. Muotoile kosteilla käsillä 16 pihviä.

Paista uunissa 200 asteessa n. 20 minuuttia. Tarjoa esim.valkosipulismetanan kerä.

Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5704 tähteä
Maailman paras mutakakku
2847 tähteä
Mokkapalat
2592 tähteä
Brookies
1876 tähteä
Britakakku
1539 tähteä
Kiitos! Ja toivotavasti maistuu 🙂