15.10.2017
• 2 keskikokoista omenaa
kuori ja kuutioi ja lisää
• 3 tl kanelia (jos kanelia jää kulhon pohjalle , lisää tikinaan)
mittaa toiseen kulhoon
• 180g vehnäjauhoja
• 120 g huoneenlämpöistä voita
• 1 tl vaniljauutetta (tai 2 rkl vaniljasokeria)
• 120 ml maitoa
• 2 kannamunaa
• 150g sokeria
• 2 tl leivinjauhetta
sekoita sähkövatkaimen taikinakoukuilla tasaiseksi taikinaksi ja kaada puolet voideltuun vuokaan (n. 27x12cm) Ripottele päälle puolet omenakuutioita. Nyt loput taikinaa ja taas omenakuutiot.
• 70 g ruokokidesokeria
sirottele tasaiseti päälle . Paista 180-asteisen uunin alatasolla 40-50 minuuttia. Jäähdytä kakkua vuoassaan noin 10 minuuttia. Kumoa vasta sitten ritilälle jäähtymään.
• 60g tomusokeria
• n. 1 rkl maitoa
kuorrutus sekoitetaan tomusokerista ja maitosta. Levitä kuorrutus jäähtyneen kakun päälle.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5654 tähteä
Maailman paras mutakakku
2816 tähteä
Mokkapalat
2555 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Kinuskiemo, kiitos 🙂