13.4.2015
• 400 g huoneenlämpöistä margariinia tai voita
• 6-7 dl vehnäjauhoja
• 2 dl olutta
Sekoita kaikki aineet notkeaksi taikinaksi sähkövatkaimen taikinakoukuilla. Kääri taikina kelmuun ja anna kovettua jääkaapissa noin 20-30 minuuttia (helpompi kaulia!) Kauli taikina jauhotetulla pöydällä ohueksi levyksi. Leikkaa taikinapyörällä paloiksi tai painele siitä piparimuoteilla pikkuleipiä. Nosta pikkuleivät pöytäpinnalta ohuella metallilastalla jonka voit kastaa jauhoihin tarttumisen estämiseksi. Sekoita kaneli ja sokeri. Paina jokaisen pikkuleivän yläpuoli seokseen. Jos hankalaa, niin kaneli-sokeriseoksen voi myös ripotella pikkuleipien pinnalle kun olet nostanut ne leivinpaperoidulle pellille.
Paista 200-asteisessa uunissa noin 10-15 minuuttia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5656 tähteä
Maailman paras mutakakku
2826 tähteä
Mokkapalat
2557 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Ja testaukseen, hyvältä kuulostaa 🙂