8.4.2017
– 250 g raejuustoa
– 250 g maitorahkaa
– 4 kananmunaa
– 1 dl sokeria
– 2 tl vaniljasokeria
– suolaa
– 1 tl ruokasoodaa
– 300 g vehnäjauhoja
– kypsentämiseen (rypsi)öljyä
Vatka kananmunat, lisää sokerit, suola (hienonnettu)raejuusto sekä maitorahka. Lisää vehnäjauho ja ruokasooda. Sekoita taikina tasaiseksi.
Kuumenna öljy (170°-180°) teräskattilassa. Nosta kahdella teelusikalla pieniä palloja kuumaan öljyyn. Paista ne kullanruskeiksi välillä käännellen, yhteensä noin 4 minuuttia. Nosta munkit talouspaperilla peitetyn lautasen päälle. Anna munkkien jäähtyä jonkin aikaa. Sirottele päälle tomusokeria.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kinuskiemo, kiitos 🙂 Näitä tuli taas paistettu eilen ja lisäsin taikinaan raastettu sitruunankuorta. Hyvä oli.