22.7.2016
♦ 3 munaa
♦ 0,5 l piimää
♦ 3 sl sokeria
♦ ½ tl suolaa
♦ 400 g vehnäjauhoja
♦ 1/2 tl ruokasoodaa
♦ paistamiseen sulatettua tai juoksevaa rasvaa
Vatkaa lusikalla munien rakenne rikki kulhossa. Lisää piimä, sokeri, suola ja jauhot, joihin ruokasooda on sekoitettu. Vatkaa sekaisin. Paista heti keskilämmöllä pieniä (n. 2 rkl) paksuhkoja lettusia. Tarjoa lämpiminä hillon ja lasillisen kylmän maidon kera 🙂
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1809 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kiitos Lindajohanna 🙂