3.4.2014
♦ 4 dl vehnäjauhoja
♦ 2 tl leivinjauhetta
♦ ripaus suolaa
♦ 0,5 tl sokeria
♦ 50 g voita
♦ 2 dl smetanaa
täyte:
♦ ketsuppia
♦ 1 rkl oreganoa
♦ 60-80 g pitsasuikaleita
♦ 10-12 oliivia
♦ 25 g sinihomejuustoa
♦ 150g mozzarellaa
♦ rucolaa tarjoiluun
Sekoita kuivat aineet. Lisää huoneenlämpöinen voi ja smetana ja sekoita hyvin. Jos mahdollista, anna taikinan seistä noin 30 minuuttia kylmässä. Kauli taikina jauhotetulla pöydällä n. 0,5 cm paksuiseksi levyksi. Painele taikinasta pyöreällä lasilla (ø 6cm) kiekkoja. Voitele jokainen kiekko hieman ketsupilla, ripottele päälle oreganoa ja pitsasuikaleita. Viipaloi oliivit ja aseta viipaleet pitsojen päälle. Murenna sitten sinihomejuusto ja laita viimeiseksi jokaiseen pitsaan mozzarellaviipale.
Paista pitsoja uunin alimmaisella tasolla 175 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut. Tarjoile rucolan kanssa.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä