2.6.2017
50 g kuusenkerkkiä
25 g hasselpähkinöitä
1-2 valkosipulinkynsi
1-2 rkl parmesaaniraastetta
n.4 rkl oliiviöljyä
suolaa maun mukaan
Hienonna kuusenkerkät, pähkinät ja sekä vähän öljyä hienoksi monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella. Lisää hienonnettu valkosipulinkynnet, juustoraaste ja ripaus suolaa.
Valuta joukkoon koneen käydessä loput öljyä, aluksi tipoittain, kunnes pesto on paksua. Tarkista maku.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5585 tähteä
Maailman paras mutakakku
2801 tähteä
Mokkapalat
2536 tähteä
Brookies
1794 tähteä
Britakakku
1520 tähteä
Nam, meni heti testiin ja herkkua on!!