2.6.2017
50 g kuusenkerkkiä
25 g hasselpähkinöitä
1-2 valkosipulinkynsi
1-2 rkl parmesaaniraastetta
n.4 rkl oliiviöljyä
suolaa maun mukaan
Hienonna kuusenkerkät, pähkinät ja sekä vähän öljyä hienoksi monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella. Lisää hienonnettu valkosipulinkynnet, juustoraaste ja ripaus suolaa.
Valuta joukkoon koneen käydessä loput öljyä, aluksi tipoittain, kunnes pesto on paksua. Tarkista maku.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5616 tähteä
Maailman paras mutakakku
2815 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Nam, meni heti testiin ja herkkua on!!