
2.6.2017
50 g kuusenkerkkiä
25 g hasselpähkinöitä
1-2 valkosipulinkynsi
1-2 rkl parmesaaniraastetta
n.4 rkl oliiviöljyä
suolaa maun mukaan
Hienonna kuusenkerkät, pähkinät ja sekä vähän öljyä hienoksi monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella. Lisää hienonnettu valkosipulinkynnet, juustoraaste ja ripaus suolaa.

Valuta joukkoon koneen käydessä loput öljyä, aluksi tipoittain, kunnes pesto on paksua. Tarkista maku.

Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5696 tähteä
Maailman paras mutakakku
2841 tähteä
Mokkapalat
2577 tähteä
Brookies
1866 tähteä
Britakakku
1539 tähteä
Nam, meni heti testiin ja herkkua on!!