17.10.2017
• 4 kannamunaa
• 150 g sokeria
• 125 g kreikkalaista jogurttia
• 75 ml ruokaöljyä
• 150 g vehnäjauhoja
• 100 g mantelijauhetta
• 1,5 tl leivinjauhetta
• 0,5 tl suolaa
• 0,5 tl kanelia
• 0,5 tl jauhettu muskotipähkinää
• 0,5 tl inkiväärijauhetta
• 1 appelsini
päälle:
• 50 g valkoista suklaata
Pese appelsiini ja raasta siitä kuori ja purista mehut. Vaahdota kananmunat ja sokeri. Lisää jogurtti, öljy ja raastettu appelsiininkuori. Lisää myös n. 1/4 osaa appelsiinimehua. Sekoita toisessa kulhossa keskenään kaikki kuivat aineet/mausteet. Lisää muna-jogurttiseokseen ja sekoita taikina tasaiseksi. Voitele suorakaiteinen vuoka 26x10cm ja kaada taikina vuokaan. Paista kakkua uunin alimmalla tasolla, 180-asteessa 30-40 minuuttia. Anna jäähtyä hetki vuoassa ja kumoa tarjoiluvadille. Kuorruta kakku sulatetulla suklaalla.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5560 tähteä
Maailman paras mutakakku
2766 tähteä
Mokkapalat
2517 tähteä
Brookies
1777 tähteä
Britakakku
1467 tähteä
Kiitos 😀