17.10.2017
• 4 kannamunaa
• 150 g sokeria
• 125 g kreikkalaista jogurttia
• 75 ml ruokaöljyä
• 150 g vehnäjauhoja
• 100 g mantelijauhetta
• 1,5 tl leivinjauhetta
• 0,5 tl suolaa
• 0,5 tl kanelia
• 0,5 tl jauhettu muskotipähkinää
• 0,5 tl inkiväärijauhetta
• 1 appelsini
päälle:
• 50 g valkoista suklaata
Pese appelsiini ja raasta siitä kuori ja purista mehut. Vaahdota kananmunat ja sokeri. Lisää jogurtti, öljy ja raastettu appelsiininkuori. Lisää myös n. 1/4 osaa appelsiinimehua. Sekoita toisessa kulhossa keskenään kaikki kuivat aineet/mausteet. Lisää muna-jogurttiseokseen ja sekoita taikina tasaiseksi. Voitele suorakaiteinen vuoka 26x10cm ja kaada taikina vuokaan. Paista kakkua uunin alimmalla tasolla, 180-asteessa 30-40 minuuttia. Anna jäähtyä hetki vuoassa ja kumoa tarjoiluvadille. Kuorruta kakku sulatetulla suklaalla.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5668 tähteä
Maailman paras mutakakku
2833 tähteä
Mokkapalat
2571 tähteä
Brookies
1831 tähteä
Britakakku
1535 tähteä
Kiitos 😀