Yhteisö
Etusivu
Testit
Uutiset
Kirjat
Uusimmat kommentit
Kakkureseptit
Kakun osat
Muut makeat leivonnaiset
Suolaiset leivonnaiset
Muut reseptit
Koristelu
Teemat
Ohjeet ja vinkit
Kinuskikissa

Kinuskikumppani

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Joulu_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_desk.gifhttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Joulu_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_mob.gif

Marja-aronia juustokakku

Leipomo: Sokeripulla
Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2171_aronia-1_600x600.jpg

pohja:
• 80 g tummaa sukaata
• 120 g mantelijauhoa

pohja:
• 400 g maustamatonta tuorejuustoa
• 70 g sokeria
• 2 tl vaniljasokeria
• 2 kananmunaa

päälle:
• 150 – 200 g marja-aronian marjoja (koriste aroniat myös käy)
• n. 3 rkl vettä
• 2 – 3 rkl sokeria
• 1 rkl maissijauhoa

Sulata suklaa ja sekoita mantelijauhoihin. Sekoita käsin kunnes saat kiintean taikinapallon. Vuoraa 20 cm irtopohjavuoan pohja ja reunat leivinpaperilla. Tasoita massa vuoan pohjalle ja painele tiiviiksi. Nosta jääkaappiin täyteen valmistamisen ajaksi.

Sekoita tuorejuusto ja sokerit vispilällä hyvin sekaisin. Lisää kananmunat yksitelleen vatkaten. Levitä seos taikinapohjan päälle. Paista 160-asteisen uunin alatasolla 45 minuuttia.

Keitä vettä, marjoja ja sokeria 2–3 minuuttia. Lisää maissijauho, sekoita ja anna hetken kiehahtaa. Jäähdytä heiman ja kaada kiisseli täyteen päälle ja tasoita. Nosta kakku jääkaaapppiin. Anna jähmettyä muutama tuntia tai seuraavaan päivään.

Liivatteeton

Kategoriat:

Juusto- ja hyydykekakutSyksy
- Helppo

Kommentit (0)

Sosiaalinen media

Kinuskikissa
Toivepuoti