Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 
Kinuskileipomo Sokeripulla

Manhattanin juustokakku

19.1.2014

Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2171_004_600x600.jpg

• 125 g Digestive-keksimurua
• 50 g voisulaa
täyte:
• 400 g tuorejuustoa ( Philadelphia)
• 75 g sokeria
• 2 kpl kananmunaa
• 0,5 tl vaniljauutetta tai 1 tl vaniljasokeria
• 1 tl raastettua appelsiininkuorta
• 1 tl raastettua sitruunankuorta
päälle;
• 250 g smetanaa:
• 2 sl sokeria
• 0,5 tl vaniljauutetta tai 1 tl vaniljasokeria

Sekoita keksimurut ja voisula keskenään ja painele leivinpaperilla vuorattuun ø 20cm irtopohjavuoan pohjalle.
Vatkaa kevyesti sähkövatkaimella tuorejuusto, sokeri ja vaniljauute tai vaniljasokeri. Sekoita vispilällä joukkoon
rikotut ja vatkatut kananmunat ja raastetut appelsiinin ja sitruunan kuoret. Sekoita sen verran että ainekset ovat
tasaisesti sekaisin, ei enempää. Kaada seos keksipohjan päälle ja paista 150°C n. 40-45 min, kunnes täyte on jähmettynyt.
Ota pois uunista ja anna jäähtyä 20 minuuttia.
Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Sekoita smetana, sokeri ja vaniljauute tai vaniljasokeri keskenään.
Kaada seos juustokakun päälle ja paista vielä noin 7-10 minuuttia. Jäähdytä kakku ja pane jääkaappiin vähintään 8 tunniksi tai yön yli.

Kategoriat

Juusto- ja hyydykekakut

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Leipomon muita reseptejä

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2171_raejuusto_400x400.jpgSokeripullaRaejuustopiirakka
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2171_juustune_400x400.jpgSokeripullaJuustoinen piirakka
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2171_Prantsuse_400x400.jpgSokeripullaRanskalainen omenakakku
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2171_lusikkaletut_400x400.jpgSokeripullaMuhkeat kevätsipulipannarit
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2171_banaani-mooni-1_400x400.jpgSokeripullaBanaani-unikonsiemenkakku
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2171_aronia-1_400x400.jpgSokeripullaMarja-aronia juustokakku

Kommentit (6)

Lissy
Kinuskileipomo Lissy
25.4.2014 22:17

Hei, Suosikki, se sl on rkl 🙂 Kiitos että huomasit!

Suosikki
25.4.2014 21:22

Onpa kaunis kakku ja maku varmasti hyvä. 🙂
Kysyisin, että mikä on ”päälle” laitettavan sokerin mitta, tuo sl? Pitäisikö ”2 sl” olla ”2 dl”?

Lissy
Kinuskileipomo Lissy
24.1.2014 09:21

Kiitos, Kinuskiemo :)Niin se sulaakin.

Kinuskiemo
23.1.2014 23:58

Oi, oi, oi, näyttää suussasulavalta. Ja on niin kaunis! 🙂

Lissy
Kinuskileipomo Lissy
20.1.2014 21:13

Suosittelen lämpimästi, et katu 🙂

Marikaliini
Kinuskileipomo Marikaliini
20.1.2014 11:11

Tätä on pakko kokeilla 😛

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa