19.1.2014
• 125 g Digestive-keksimurua
• 50 g voisulaa
täyte:
• 400 g tuorejuustoa ( Philadelphia)
• 75 g sokeria
• 2 kpl kananmunaa
• 0,5 tl vaniljauutetta tai 1 tl vaniljasokeria
• 1 tl raastettua appelsiininkuorta
• 1 tl raastettua sitruunankuorta
päälle;
• 250 g smetanaa:
• 2 sl sokeria
• 0,5 tl vaniljauutetta tai 1 tl vaniljasokeria
Sekoita keksimurut ja voisula keskenään ja painele leivinpaperilla vuorattuun ø 20cm irtopohjavuoan pohjalle.
Vatkaa kevyesti sähkövatkaimella tuorejuusto, sokeri ja vaniljauute tai vaniljasokeri. Sekoita vispilällä joukkoon
rikotut ja vatkatut kananmunat ja raastetut appelsiinin ja sitruunan kuoret. Sekoita sen verran että ainekset ovat
tasaisesti sekaisin, ei enempää. Kaada seos keksipohjan päälle ja paista 150°C n. 40-45 min, kunnes täyte on jähmettynyt.
Ota pois uunista ja anna jäähtyä 20 minuuttia.
Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Sekoita smetana, sokeri ja vaniljauute tai vaniljasokeri keskenään.
Kaada seos juustokakun päälle ja paista vielä noin 7-10 minuuttia. Jäähdytä kakku ja pane jääkaappiin vähintään 8 tunniksi tai yön yli.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Hei, Suosikki, se sl on rkl 🙂 Kiitos että huomasit!