20.1.2014
• 3 kpl kananmunaa
• 2 dl sokeria
• 1 dl vehnäjauhoja
• 1 dl ohrajauhoja
• ripaus suolaa
• 200 g majoneesia
• 50 g hasselpähkinöitä
• 100 g tummaa suklaata
Rouhi pähkinät ja paahda ne paistipannussa. Rouhi suklaa. Voitele kakkuvuoka (28x9cm). Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita keskenään sekoitetut kuivat aineet ja siivilöi ne kevyesti sekoittaen munasokerivaahdon joukkoon. Lisää käsin sekoittaen majoneesi, pähkinät ja suklaa. Kaada taikina vuokaan. Paista 180°C noin tunti.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5686 tähteä
Maailman paras mutakakku
2837 tähteä
Mokkapalat
2576 tähteä
Brookies
1861 tähteä
Britakakku
1539 tähteä