30.4.2018
Sulata isommassa kattilassa (n.5 l) voi ja toffee. Sekoita tasaiseksi. Voit käyttää sähkövatkainta niin saat nopeasti hyvin tasaisen massan. Nosta hellalta ja sekoita joukkoon maissinaksut. Isot maissinaksut katkaise keskeltä kahteen osaan. Kaada seos leivinpaperille. Muotoile leivinpaperin avulla paksu pötkö (pituus 38 – 40cm)
Laita rulla jääkaappiin jähmettymään pariksi tunniksi. Leikkaa rullasta viipaleita.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5570 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1779 tähteä
Britakakku
1468 tähteä
Susi. oletko jo kokeillut suolaisen ja makean liittoa? Ei ole mielestäni katastrofi. Ihana on aura kinuskikakku missä justi se liitto 🙂