19.2.2017
Erottele munanvalkuaiset keltuaisista. Vaahdota valkuaiset ja pari ruokaluikallista sokeria kovaksi vaahdoksi. Kuumenna maito kiehuvaksi ja nosta ruokalusikalla valkuaisvaahto pieninä kasoina maidon joukkoon. Keitä maidossa välillä kääntäen. Nosta lumipallot reikäkauhalla isolle lautaselle tai kulhoon. Vaahdota keltuaiset ja loppu sokeri, sekoita mukaan maissitärkkelys. Lisää keltuaisvaahto kiehuvaan maitoon. Sekoita kunnes maito on sakeampaa mutta älä anna enää kiehua. Mausta vaniljasokerilla. Jaa keitto jälkiruokakulhoihin ja nosta päälle lumipallot.
Maistuu erinomaiselta heti tarjottuna tai myöskin jäähdytettynä.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5585 tähteä
Maailman paras mutakakku
2801 tähteä
Mokkapalat
2536 tähteä
Brookies
1794 tähteä
Britakakku
1520 tähteä
Tohotin: kiitos 🙂