Kinuskileipomo Sokeripulla

Kategoria: Konvehdit ja makeiset Nähty 409 kertaa
 
30.12.2019
 
4 kommenttia

Erityisruokavaliot: Liivatteeton,  Munaton

LUKIJAN RESEPTIKookoskonvehdit á la Raffaello


25 - 30 kpl

• 100 g voita
• 200 g sokeroitua maitotiivistettä
• 100 g kookoshiutaleita + 50 g koristeluun
• 100 g huoneenlämpöistä tuorejuustoa
• 1 rkl hunajaa
• 60 g vaniljavohveleita
• 50 g paahdettuja manteleita

Mittaa maitotiiviste ja voi pinnoitettuun kattilaan. Kuumenna, kunnes voi on sulanut. Lisää kookoshiutaleet (100 g). Sekoita tasaiseksi. Kuumenna seosta koko ajan sekoittaen muutaman minuutin. Nosta kattila liedeltä ja jäähdytä seos. Vatkaa tuorejuusto kulhossa ja lisää joukkoon hunaja, rohittu vohvelit ja maitotiiviste seos.

Sekoita massa tasaiseksi.

Laita kylmään muutamaksi tunniksi tai yön yli. Kun konvehdimassa on kovettunut, pyörittele pieniä palloja (n.15-16 g) Piilota paahdettu manteli massan sisään ja kierittele ne kookoshiutaleissa.