27.10.2014
pohja:
täyte:
kinuskikastike:
*Murskaa keksit ja karkit monitoimikoneessa. Lisää voisula ja sekoita tasaiseksi massaksi.Vuoraa halkaisijaltaan 24-26 cm irtopohjavuoan pohja ja reunat leivinpaperilla. Taputtele keksimuruseos tasaisesti pohjalle. Laita vuoka jääkaappiin siksi aikaa kun valmistat täytettä.
*Liota liivatteita kylmässä vedessä n. 5 minuuttia. Paloittele lehmäkarkit. Vatkaa kerma löysähköksi vaahdoksi. Sekoita sokerit tuorejuustoon. Lisää maitorahka. Sulata liivate kiehuvaan vesitilkkaan. Lisää liivate ohuena nauhana tuorejuusto-rahkaseoksen joukkoon, koko ajan sekoittaen. Lisää kermavaahto ja karkkipalat mukaan varovasti käännellen tasaiseksi seokseksi. Kaada täyte pohjan päälle. Nosta jääkaappiin hyytymään n. 4 tunniksi tai yön yli.
* Kinuskikastiketta varten kuumenna matalalla lämmöllä kerma. Lisää lehmäkarkit ja sekoita kunnes kastike on tasaista. Jos kastike on mielestäsi liian paksua, lisää maitoa.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5656 tähteä
Maailman paras mutakakku
2821 tähteä
Mokkapalat
2557 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Namskis! Herkulliselta näyttää, pakko tuota on saada. Lehmänkarkit minunkin suosikkejani. + että ”kaloripommi” ei voi olla kuin super. 🙂