10.1.2016
– 500 g voitaikina-tai torttutaikinalevyjä
– 10 kinkkuviipaleta
– 10 juustoviipaletta
Levitä taikinalevyt leivinpaperin päälle n. 15 minuutiksi sulamaan. Leikkaa taikinalevyt kahteen yhtäsuureen osaan. Leikka neliöiden nurkkiin reunojen suuntaiset viillot. Laita jokaisen levyn päälle kinkkuviipale ja juustoviipale.
Nosta uloimmat kulmat neliön keskelle ja paina tiukasti kiinni. Tai kiinitä hammastikuilla.
Paista 220 asteessa uunin alaosassa noin 20 minuuttia tai kunnes tortut ovat kullanruskeita.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5632 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Juuri näin! Eihän tortun tarvitse olla makea,hieno idea vaikka kahvipöytään. Ja on vielä kauniskin. Tällä torttu mallilla vois tehdä suolaista vaikka isompiinkin juhliin! 🙂
Tuo hammastikku idea onkin muuten hyvä,joskus jos ihan oikeasti ne tortun kulmat ei saa nousta uunissa ylös niin nipsnaps hammastikulla ja jo pysyy kauniina. 🙂