5.4.2018
• 4 pientä kypsää banaania
• 150 g maustamatonta jogurttia
• 2 kananmunaa
• 1 tl vaniljauutetta
• hyppysellinen suolaa
• 150 g mantelijauhoa
• 1 tl leivijauhetta
• 1 tl agave-tai vaahterasiirappia
• kookosrasvaa tai voita vuoan voiteluun
Laita uuni lämpenemään 180 asteeseen ja voitele irtopohjainen piirakkavuoka ( n. 11 x 35 cm )
Kuori ja muussaa 2 banaania. Lisää jogurtti, kananmunat, vaniljauute ja suola. Sekoita. Lisää mantelijauhe ja leivinjauhe. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Kaada vuokaan ja tasoita pinta. Kuori ja halkaise banaanit pituussuunnassa (tai miten haluat, vaikka viipaloi) ja nosta taikinan päälle. Paista piirakka uunin keskitasolla n. 20 minuuttia tai kunnes se on kullanruskea. Anna piirakan jäähtyä vähän ennen tarjoilua.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5654 tähteä
Maailman paras mutakakku
2816 tähteä
Mokkapalat
2555 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
nalamuru ja Kinuskiemo , kiitos 🙂