12.6.2014
• 4 kpl torttutaikinalevyjä
• 100 g raejuustoa
• 2 rkl majoneesia
• 3 valkospiulnikynttä
• 150 g juustoraastetta
• n. 300 g kesäkurpitsaa
• hieman suolaa
Ota taikinalevyt pakkasesta sulamaan huoneenlämpöön. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Säästä vähän juustoraastetta piirakan päälle. Kauli torttutaikina leivinpaperilla vuoratulla pellillä pellin kokoiseksi levyksi. Leikkaa terävällä veitsellä viiltoja taikinan reunoihin n. 1 cm reunasta, mutta älä leikkaa loppuun asti! Levitä täyte pohjalle. Pese kesäkurpitsa ja leikkaa siitä veitsellä ohuita siivuja. Lado täytteen pinnalle kesäkurpitsat. Paista 200 asteessa n.15-20 minuuttia tai kunnes piirakan reunat ovat kullanruskeat. Ripottele juustoraastetta myös hieman kuuman piirakan pintaan.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä