24.11.2014
♦ 3 dl hiivaleipäjauhoja
♦ 1,5 dl kaurahiutaleita
♦ 0,5 tl suolaa
♦ 0,5 dl fruktoosia
♦ 2 tl leivinjauhetta
♦ 1 tl kaardemummaa
♦ 2 dl (rasvatonta)maitoa
♦ 1 kananmuna
♦ 1 dl juoksevaa margariinia
pinnalle:
♦ 0,5 dl juoksevaa margariinia
♦ 2 rkl fruktoosia
♦ 1 dl kaurahiutaleita
♦ 1 rkl (rasvatonta)maitoa
Mittaa kuivat aineet kulhoon. Lisää maito, muna, margariini. Sekoita taikina tasaiseksi. Jaa taikina paperivuokiin. Sekoita kulhossa kuorrutusta varten margariini, fruktoosi, kaurahiutaleet ja maito. Levitä kuorrutusta muffinien päälle. Kypsennä 200 asteen lämmössä noin 15 minuuttia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5668 tähteä
Maailman paras mutakakku
2833 tähteä
Mokkapalat
2571 tähteä
Brookies
1831 tähteä
Britakakku
1535 tähteä
ok. ihmettelinki että ei ollenkaan jauhoja. täytyyki huomenna kokeilla ku näyttää nii herkilliselta. 🙂